We-Vibe Wish er det nye skud på stammen hos We-Vibe og den sætter en ny standard for klitoris stimulering. Bedre bliver det ikke.

we-vibe wishWish er en ergonomisk formet stimulator udviklet til at stimulere klitoris. Den har et lidt asymmetrisk design der minder mest om et skævt æg, det er dog her dens styrke ligger. Det sjove design er perfekt tilpasset anatomien hos kvinden. Når du lægger We-Vibe Wish på klitoris, vil den give en enestående og intens massage.

Som alt ved We-Vibe er Wish også spækket med lækre features. Alene Connect gør den helt fantastisk, da du her kan lave dine egne vibrationsprogrammer. Ligesom ved We-Vibe 4 plus og sync, kan du inde i den smarte app sammensætte et mønster der passer perfekt til dig.

Ønsker du at bruge den uden app, så er der naturligvis 10 spændende programmer lagt ind. Du kan her bestemme mønster og intensitet, så det giver dig netop den stimuli du er i humør til. Den bløde overflade er af medicinsk silikone og giver en helt fantastisk fornemmelse på huden.

Formen er specielt tilpasset kvindens anatomi, men dertil ser den også bare flot ud. Vibratoren lægger sig på klitoris og sender, gennem det bløde silikone, kraftige vibrationer ned i klitoris. Stimuleringen er utrolig målrettet og intens hvilket før til en bedre orgasme.

we-vibe wish kasseWe-Vibe Wish har knapper til styring i bunden og er naturligvis genopladelig. Opladningen foregår via det medfølgende USB kabel. Dermed kan du f.eks. lade den op via laderen til din smartphone eller tablet.

Vibratoren er ikke særlig stor, den måler 10 cm i længden og 6,6 cm i bredden. Dermed er den også perfekt til at have med på ferie. den passer ned i en lomme eller håndtaske. For at få den bedste oplevelse så anbefaler vi du bruger den med en vandbaseret glidecreme.

Her finder du We-Vibe Wish

For at læse mere om We-Vibe Wish kan du besøge vores webside www.sexshop2000.dk. Forhandlere kan naturligvis finde den inde i vores B2B shop.