fun factory lady bi

Fun Factory Lady Bi er en ny vibrator der bygger på forgængeren Miss Bi, en vibrator der giver fantastisk stimuli og er perfekt for den kræsne bruger.

fun factory lady bi vibratorFun Factory er kendt for at skabe noget af det bedste sexlegetøj der findes. Det omdømme har de ikke fået helt uden grund, og med Lady Bi viser de klart hvorfor. Det er en vibrator der helt absolut er ud over det sædvanlige. Her får du en ergonomisk vibrator med klitoris stimulator, kraftige vibrationer, realistisk overflade, genopladelige batterier og og og. Listen er lang når det kommer til alle de fordele der kan nævnes om Fun Factory Lady Bi.

For at starte et sted, så er formen stort set den samme som hos Miss Bi, den er dog blevet længere og større. Det giver den mulighed for at trænge dybere ind og giver en mere intens stimulering. Overfladen er naturligvis af silikone, og Fun Factory bruger kun den bedste kvalitet. Den bløde silikoneoverflade gør vibratoren mere realistisk, da silikonen bedre optager kropens temperatur og har en enestående glideegenskab.

Vibrator af nyeste generation

Lady Bi er af den nye G5 generation med genopladelige batterier og den smart “loop” i bunden, der gør den nem at styre. Opladningen foregår som sædvanlig med den magnetisk click’n’charge der sættes i et USB stik. Opladning gør at du ikke længere skal tænke på batterier og at din vibrator er mere miljøvenlig.

Styring af vibratoren giver dig adgang til et væld af vibrations-niveau’er. Du kan med +/- tasterne vælge netop den intensitet der passer dig bedst. Her snakker vi fra bløde stille vibrationer til pulserende kraftige orgasmeskabende bølger. Husk for at få det bedste resultat bør du anvende en god vandbaseret glidecreme.

Fun Factory Lady Bi indeholder 2 motorer. Den ene sidder i skaftet og giver vibrationer inde i skeden, den anden motor sørger for en fantastisk klitoris stimulering. Du kan styre de 2 motorer helt uafhængig fra hinanden, så du kan eksperimentere med hvilken kombination der giver dig den bedste stimuli.

Ergonomisk vibrator med smukt design

Det ergonomiske design er ikke kun stimulerende, men gør også at vibratoren er pæn at kigge på. Formerne ligner nærmest en skulptur og sammen med de flotte farver er den et sandt stykke kunst.

Her går du et stykke sexlegetøj der påvirker flere af din sanser og virkelig skaber stor nydelse. Lady Bi er både en vibrator for øvede og begyndere, så skal du have dig en ny vibrator, så kig nærmere på Fun Factory Lady Bi – Du kan finde den i vores sexshop www.sexshop2000.dk