Penispumpe Hydromax X20 og X30 fra det engelske Bathmate er en verdensnyhed der giver endnu bedre erektion og permanent forstørrelse.

Hydromax X20 penispumpeNormalt skaber du med en penispumpe blot vakuum via luft, men ikke med Hydromax pumperne. Engelske Bathmate har fundet ud af at virkningen er langt bedre når du tilføjer vand og bruger dens naturlige evner til at skabe et bedre tryk.

Inden bruger hælder du vand i pumpen og fører den så ned over penis. Den er lavet utrolig kraftige og stabile materiale, der gør det nemt at pumpe det nødvendige tryk ind i pumpen. Den har et smart system til at styre trykket og der er endda en lineal på siden, så du hele tiden kan følge med i hvor meget din penis vokser.

En penispumpe virker ved at du skaber et vakuum indvendig i pumpen. Derved udvides penis samt blodårene, blodet kan nu bedre cirkulere og dermed skabe en kraftigere og længere erektion. Ud over at penis vokser vil den også være langt mere følsom og give en mere intensiv onani eller sex.

De to udgaver er forskellige størrelser og X30 Xtreme har også en ekstra håndpumpe med. De 2 penispumper fungerer på samme princip og har samme smarte ventil. Her får du virkelig en penispumpe der skaber resultater. Ved jævnlig brug er der også dokumenteret en vedvarende forøgelse af penis størrelsen.

Penispumpen kan med fordel bruges inden onani eller samleje. Du vil uanset om du skal lege selv eller med din partner, få en bedre og mere intensiv oplevelse. Den forøgede størrelse kommer din partner til gode. Den forøgede følsomhed kommer dig selv til gode. Vi anbefaler du bruger den med en god vandbaseret glidecreme når du skal indføre penis, det føles mere behageligt. Læs evt. om de spændende glidecreme produkter fra Durex ved at trykke her.

Du kan finde disse lækre penispumper i vores sexshop på www.sexshop2000.dk. Forhandlere kan naturligvis finde den i vores forhandlershop.

Har du spørgsmål til produktet så finder du på websiden, under kontakt, vores kundeservice.