Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Så er der kommet en satisfyer der både giver vibrationer og berøringsfri stimulering. Nemlig Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit VibratorSatisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator er en kombination af den meget populære berøringsfri klitoris stimulator og en kraftig vibrator. En helt ny type rabbit vibrator der gør det endnu bedre end dem du kender i forvejen.

Den berøringsfri klitoris stimulator har et utal af fordele, frem for den traditionelle. Ved berøringsfri stimulering vil du ikke blive overstimuleret og dermed ikke føle irritation hvis det tager lidt længere tid at opnå orgasme. Ligeledes er det muligt at bruge den til at give multiple orgasmer, igen, da den ikke skaber irritation.

For dem der har manglet den klassiske fysiske stimulering af skeden samtidig med, er denne vibrator nu løsningen. Den har en kraftig penis-vibrator kombineret med klitoris stimulatoren. De styres naturligvis separat og den kan dermed også bruge blot som vibrator.

Her får du virkelig meget sexlegetøj for pengene. Det hele er smukt pakket ind i hvid silikone og har en smart innovativ styring. Der er naturligvis genopladelige batterier indbygget så du ikke skal tænke på batterier.

Dette nye stykke sexlegetøj fra Satisfyer er for dem der gerne vil have lidt mere end blot berøringsfri klitoris stimulering. Den giver en noget mere intens oplevelse sammen med vibrationerne og er af samme høje kvalitet som de andre satisfyer produkter.

G-punktet forkæles

Selve spidsen af vibratoren er let buet, så den giver stimulering til g-punktet. Her bliver der kælet for mere end detaljerne. Den er anatomisk korrekt formet så den giver dig optimal stimulering der fører til intense orgasmer. Klitoris stimulatoren og g-punkt vibratoren er en duo der virkelig sætter dit tidligere sexlegetøj til side. Ydermere er den vandtæt så du kan tage den med under en varm bruser og nyde stimulering af det varme vand samtidig med.

Du kan finde den smarte klitoris stimulator og vibrator hos enten Boutique Erotic eller SexShop2000.