Så er den nye frække kalender landet, så du er klar til at holde styr på endnu et frækt år. Der er 7 forskellige fold-ud kalendere i A3 format.

Fræk pin-up kalender 2018

Hvilket værksted med respekt for sig selv har ikke en kalender med smukke nøgne kvinder. Det behøves dog ikke kun være der de hænger. Vi har fået et de 7 nye versioner af en fræk kalender, både for hende og ham. Du kan vælge mellem kvinder og mænd, hvor der både er nøgen billeder og erotiske billeder.

De 7 varianter byder på noget for enhver smag, der er pornobilleder, nøgenbilleder og pin-up billeder. Der er fokus på bryster eller røv, det eneste du skal gøre er at vælge den du syntes er bedst.

Du får en kalender med et nyt frækt motiv for hver måned. Den er lavet til at hænge på væggen og er i A3 format. Hvis ikke det siger dig så meget så svarer det til omkring 42 x 29 cm. Alt efter hvilken kalender du vælger, er den i sort/hvid eller farve.

Kalenderen giver dig hver måned med de dage der er, så du kan krydse af hvornår du skal vigtige ting eller måske bare hvornår det igen er Onsdag.

Det er ikke kun for mænd

Vores udvalg af kalendere er ikke kun for mænd. Der er også en kalender for hende, hvor du kan vælge mellem helt nøgen eller blot erotisk. Her får pigerne en ny lækker fyr hver måned de kan nyde synet af.

For at se de forskellige udgaver af den frække kalender til 2018 kan du besøge vores sexshop www.sexshop2000.dk.

For forhandlere er de naturligvis online i vores b2b shop, her kan de også bestilles til dropshipping. Udvalget gælder selvfølgelig så længe lager haves.