En erotisk julekalender til både hende og ham

Skal i pifte julen lidt op er en erotisk julekalender det helt rigtige.

Julen er en måned hvor man uden tvivl kan forkæle sin partner, og det gøres absolut bedst med en erotisk julekalender.

En erotisk julekalender til både hende og hamIkke alene er den med til at gøre julen sjovere, den er også med til at gøre julen frækkere. Den er nemlig pakket fuld til kanten med lingeri, sexlegetøj og andet sjov. Der er noget for både hende og ham. Og ja netop også for ham, selvom den ikke lige indeholder hverken alufælge eller nyt værktøj.

I år er den store erotiske julekalender ekstra lækker, den har nemlig en Womanizer med i kassen. Prisen på kalenderen er stort set hvad en sådan koster, så de sidste 23 overraskelser følger blot gratis med.

Selv kalenderen er en stor eksklusiv og flot kasse. Den klappes ud som en stor bog, hvor de 24 pakker gemmer sig inde i den. Den er utrolig dekorativ men samtidig også diskret.

Indholdet byder på noget for hende, ham og enhver. Der er undertøj, sexlegetøj, blid bondage, glidecreme og tilbehør. De 24 dage op til juleaften bliver en sand fornøjelse for jer begge.

En fordel kalenderen også har, er at den kan genbruges. Den flotte kasse kan nemt bruges til en pakkekalender næste år. Her kan i så blot selv indkøbe de nødvendige små gaver og fylde den.

Er du/i blevet fristet af denne lækre julekalender, så tjek den ud i en af vores butikker. Det kunne f.eks. være ved Boutique Erotic.