Vores sexshop butikker på nettet byder på kæmpe sortiment.

sexshopBesøg vores store online sexshop på nettet. Du du finder over 5000 varenumre inden for erotik, sexlegetøj, lingeri, glidecreme, frække kostumer og meget mere.

Vi leverer lagervare fra dag til dag og sender naturligvis diskret, vi har mere end 25 års erfaring med sexlegetøj, sexartikler og lingeri.

Vores support tager sig naturligvis altid gerne tid til dine spørgsmål og giver tip og vejledning til produkterne.

Vi har sexlegetøj i alle kategorier og lingeri for enhver smag og fetish i størrelserne XS – 4XL. I vores store butik i Padborg finder du alle vores styles flot opstillet, og der er naturligvis prøverum så du kan se om det passer.

Vi har i over 30 år leveret sexlegetøj, lingeri og film til hele landet. Vi har samtidig også vejledet med tips og gode råd, hvad der skal til for at gøres dit/jeres sexliv bedre.

I vores onlineshops kan du altid finde vores store udvalg, og derfra nemt bestille eller tage kontakt. Vi har support telefon til kl 22 i alle hverdage og søndag endda til kl 21. Dertil kommer at du også altid kan kontakte os på email.

Vores sexshop’s kan du besøge på:

Sex Shop 2000 på www.sexshop2000.dk – vores originale med det klassiske retro navn fra århundredeskiftet der gennem mere end 20 år har givet dig mulighed for nemt at købe alt du skal bruge fra den erotiske verden.

Boutique Erotic – www.boutiqueerotic.dk – er vores nyeste skud på stammen, der er inspireret af f.eks. fifty shades of grey, hvor erotik og de pirrende elementer er sat mere i højsædet. Dertil kommer også at der er en spændende blog, der altid byder på lækker læsning.

FeeBee.dk (www.feebee.dk) er vores shop der er specielt designet til kvinder og par. Den. Den byder på en lækker opsætning en overskuelig menu, der gør det nemmere for at dig at handle.