Satisfyer er fremme med 4 helt nye modeller der giver lækker berøringsfri stimulering af klitoris. Det perfekte stykke sexlegetøj til hende.

Satisfyer Pro Penguin vandtæt klitoris stimulatorWomanizer lagde ud med det nye produkter og Satisfyer fulgte op med et mere prisvenligt alternativ. Nu er der kommet med 4 nyheder der gør det endnu bedre og giver dig mulighed for at vælge mellem farver og former.

Denne nye type sexlegetøj var i starten noget folk rynkede lidt på øjenbrynet over, men det er kommet for at blive. Det har etableret sig som en sand orgasme mester og kvinderne er vilde med det. De 4 nye modeller satisfyer har sat på markedet er blevet mere moderigtige og har fået forbedret indmad.

Den berøringsfri klitoris stimulator virker ved at sende pulserende bølger ned i klitoris. Vibrationerne der skabes er utrolig intensive og giver nærmest orgasme garanti. Selv stimulatoren lægges let hen over klitoris, den har en blød silikone-ring der føles behagelig på huden. Inde i cirklen skabes de fantastisk bølger nu.

Hvordan er det blevet forbedret ?

Satisfyer Pro Deluxe vandtæt klitoris stimulatorMan kan sidde og tænke lidt over hvordan den umiddelbart kan forbedres. Svaret er en forbedret ergonomi, lidt mere smarte former og farver samt bølger der er mere præcise og målrettede. Teknologien og styringen er blevet kigget efter, for at give en mere kontant stimulering.

En af faktorerne for at sexlegetøj tænder er bestemt også form og farve. De nye designs og de lidt mere feminine farver gør sit for at oplevelse bliver lækker fra start til slut. Specielt Satisfyer Pro Penguin, der er formet så den kunne minde om en pingvin, har fået lækker pink farver. Det nye flagskib Satisfyer Pro Deluxe er det nye flagskib. Den har en ergonomisk form der gør det nemt at holde den på plads, den er vandtæt og giver en utrolig intensiv stimulering.

Du kan finde alle produkterne i vores sexshop på www.sexshop2000.dk

For forhandlere finder du dem naturligvis i vores forhandler shop SexGrossisten.dk

One thought on “Satifyer er kommet med 4 nyheder

Comments are closed.