Så er We-Vibe igen på banen med deres nyeste skud på stammen. We-Vibe Unite er en lækker par vibrator der har fået lidt funktioner barberet af sammen med prisen.

we vibe uniteWe-Vibe Unite er på trods af manglende kommunikation med App og berøringsfri opladning helt på højde med sine forgængere. Den har samme ergonomiske design, der gør den så effektiv og populær. Unite er naturligvis også overtrukket med et silkeblødt lag medicinsk silikone der gør den helt ualmindelig lækker og glidevenlig.

I den lidt skrabbede udgave får du nogle pre-installerede programmer der kan betjenes direkte på vibratoren, eller via den trådløse fjernbetjening. Her er der egentlig ikke sket den store forandring, ud over at de har fjernet mulighed for styring fra App. Dog vil denne nedgradering for de fleste ikke betyde det helt store.

We-Vibe Unite byder på 7 programmer og 3 hastigheder. Du vælger som du plejer et programmer der stimulerer netop dig bedst, dertil den ønskede intensitet / hastighed. Par vibratoren sidder som we-vibe 4 og We-Vibe Sync, der er ergonomisk ikke sket den store forskel. Den stimulerer g-punktet og er perfekt til både par og onani.

Til forskel fra modellerne inden, har we-vibe droppen den lille opbevaringsboks der også var oplader. Du får i denne model et USB kabel der stikkes ind i vibratoren. Derfor er den heller ikke helt så vandtæt som f.eks. 4 Plus, den er derfor blevet klassificeret stænktæt.

Alt i alt vil denne model for langt de fleste gøre akkurat den samme gerning som de noget dyrere modeller. Den giver samme gode stimulering, trådløs fjernbetjening og har en silkeblød overflade. Så har du altid gerne ville have en We-Vibe, dog ikke ønsket at betale prisen, så er løsningen nu landet.

Du finder den smarte vibrator “We-Vibe Unite” i vores sexshop på www.sexshop2000.dk. Er du forhandler kan du naturligvis finde i vores forhandler-shop.