Par vibrator er blevet et stort begreb når vi snakker sexlegetøj. En vibrator der giver både ham og hende en lækker stimulering.

partner plus par vibratorSexlegetøj er ikke længere noget vi bruger udelukkende alene. Der var engang hvor kvinder uden kæreste brugte en vibrator og mænd i samme situation en penispumpe. Tiderne har dog ændret sig, og nu er en par vibrator noget der bliver brugt mere og mere.

For at komme disse behov i møde er der kommet vibratorer som f.eks. We-Vibe. Det var nok den helt store revolution, og det er da også stadig den fører markedet an. Når dette er sagt, så kan vi rolig røbe at der er kommet mange lækre alternativer, og de er typisk en del billigere.

Partner Plus Par Vibrator er en sådan lille sag. Den har en form der minder meget om We-Vibe og gør stort set det samme. Den er overtrukket med silkeblød medicinsk silikone og har 2 vibratorer indbygget. En der stimulerer klitoris og en der giver stimulering inde i skeden til hende og ham. Har får du et alternativ til under 500 kr med stort set samme virkning.

Hvorfor er Partner Plus så meget billigere ?

Prisen er noget lavere på Partner Plus Par Vibrator fordi den ikke har samme navn og fordi den ikke fjernbetjenes. Hverken fra en lille fjernbetjening eller via en App. Denne lille smarte sag styres via knapper direkte på buen, og indsættes derefter. Løsningen fungerer helt perfekt og giver lækker stimulering.

Ligesom We-Vibe er Partner Plus også genopladelig, der medfølger USB opladekabel så den kan lades direkte fra din smartphone lader eller en computer. Den glatte og bløde silikoneoverflade er af ekstrem høj kvalitet og er fantastisk lækker at røre ved. Stort set får du det samme som We-Vibe, hvis vi ser bort fra fjernbetjeningen.

Du finder den lækre Partner Plus Par Vibrator i vores sexshop www.sexshop2000.dk