Så er den nye film med de frække scener lige på trapperne. 50 shades darker følger på den store succes med Mr. Grey. Vi har naturligvis det passende legetøj klar.

50 shades darker50 shades darker er nu ikke så langt fra sin release. Nogen sidder spændt og venter, Nogen håber blot den er bedre end den første og andre gider den ikke. Ikke desto mindre har filmen og bøgerne indtil videre åbnet for en helt ny og fræk verden for mange kvinder og par. 50 shades of grey var med til at gøre BDSM en smule mere stuerent. Dette har gjort at mange er begyndt at eksperimentere med nye områder de ikke før havde kendskab til.

For nogen er 50 shades of grey en tynd kop te, og det kan der måske være noget om, men den er naturligvis også mindet lidt mere på mainstream publikum end på minoriteterne. Ikke desto mindre har den været inspiration lige så vel som underholding hos rigtig mange. Filmen har ført til forskellige serier af sexlegetøj der gjorde det muligt for folk at prøve scenerne fra filmen efter.

Uanset hvad man får ud af filmen, vil den unægteligt give lidt inspiration. I ens sexliv er det guld værd, her kan stort set ikke få nok af det. Derfor er der også kommet nogle produkter med i serierne der måske ikke helt var at finde i filmen. Men det her man evt. skal tænke lidt videre. Bygge på selv og bare prøve tingene af.

De nyeste produkter, der er kommet på markedet til starten af den nye film, er en smule mere dystre, ikke helt så sølv-orienteret og nok lidt mere i retning rigtig BDSM. Men vi tager jo nu engang også fat i kapitel nummer 2. Man kunne også kalde det lektion nummer 2.

Vi har i vores onlineshop fået de første produkter ind og du kan se dem alle i vores “50 shades of grey” kategori. Her har vi naturligvis også produkterne der kom sammen med den første film. Besøg vores shop www.sexshop2000.dk