Nereus Trådløs Vibrator er en lækker kombination af vibrator og bækkenbundskugler. Det perfekte stykke sexlegetøj til hende alene eller som sexlegetøj til par.

nereus vibrator ægNereus har med dette lækre stykke sexlegetøj skabt et en fantastisk kombination af en vibrator og bækkenbundskugler. Her får du en vibrator med kraftige vibrationer der styres trådløst. Sammen med dette har vibratoren form som 2 bækkenbundskugler, således at du kan træne din bækkenbund. Dette kan gøres både med og uden vibratoren tændt.

Vibratoren har et lækkert rundt og futuristisk design. Den er overtrukket med blød pink silikone. Den medicinske silikone er utrolig blød og glidevenlig, dens overflade føles mere realistisk og giver en bedre stimulering. Styren er en smart ring du have siddende på en finger og dermed hele tiden have styringen ved hånden.

Den runde form der er delt op i 2 kugler er den perfekte vibrator til stimulering af g-punktet. Den er meget målrettet i sin stimuli der giver en lækker orgasme.

Som et ekstra plus er Nereus vibratoren 100% vandtæt så den kan tages med i bad, det giver mulighed for endnu flere frække lege eller onani under den varme bruser. I enden af vibratoren går silikonen ud i en strop med en løkke i enden. Denne er til at trække den ud med igen.

Facit for dette stykke sexlegetøj er at det ganske enkelt er en perfekt allround vibrator med mange muligheder. Og her har vi ikke engang nævnt de sjove muligheder der ligger i at overflade fjernstyringen til din partner.

Nereus vibrator æg har opladelig batterier og der medfølger naturligvis et USB opladekabel, så du altid kan have den klar til brug. Vi anbefaler at du bruger den sammen med en god vandbasseret glidecreme. Overfladen er glidevenlig, men skal inden brug gerne gøres lidt fugtig for at du får den bedste oplevelse.

Du vinder denne lækre vibrator i vores sexshop.

Forhandlere finder den i vores forhandlershop.