Satisfyer Pro 2 er den perfekte stimulator til kvinden der vil have det bedste. Den giver berøringsfri stimulering af klitoris på mest fantastisk vis.

Satisfyer Pro 2 klitoris stimulatorSatisfyer Pro 2 er en helt fantastisk klitoris stimulator der giver en enestående og unik stimuli. Fra hovedet sendes der trykbølger og svingninger over i klitoris. Der er 11 forskellige hastigheder alt hvad humør du er i. Svingningerne giver den perfekte og mest intensive stimulering af klitoris. En helt ny måde at opleve onani på.

Satisfyer Pro 2 er innovativ sexlegetøj man lige skal vænne sig til. Resultaterne taler dog for sig selv, hvor du får en lynhurtig og intensiv orgasme. Det lille apparat ligner mere noget du tjekker temperatur med i øret, men lad dig ikke snyde af det ydre. Den lægges let hen over klitoris. Den spids er lavet af blød silikone og den bør anvendes med en smule vandbaseret glidecreme. Nu tændes den og vibrationerne bevæger sig gennem luften til klitoris. De stimulerende bølger vil give en ekstatisk oplevelse der fører til en hurtig og intensiv orgasme.

Satisfyer Pro 2 er utrolig nem at håndtere, de 11 hastigheder styres via en enkelt knap. Den er nem at rengøre og har opladelig batteri, der medfølger USB opladekabel. Derudover er den også vandtæt, der giver mulighed for at få lækre oplevelser under bruseren.

Denne nye type sexlegetøj vil være med til at revolutionere markedet for onani til kvinder. Det er langt nemmere at bruge og den giver udtrykket “quicky” en helt ny mening. Testpersoner har fået resultater efter allerede 60 sekunder. Den har en samlet længde på cirka 16 cm og er dermed let at have med i tasken. Også på rejser, hvor den til forskel fra en dildo er knap så fremtrædende hvis tasken skal gennemsøges. Alt i alt er det et perfekt stykke sexlegetøj til hende.

Du finder den i vores sexshop www.sexshop2000.dk og til vores forhandlere kan den ligeledes findes i vores B2B shop.