En af vores nyheder er serien fra L’amourose, med et udvalg af meget luksuriøse vibratorer, af utrolig høj kvalitet og med innovative features.

l'amourose sexlegetøjDe smarte vibratorer er i en liga helt for sig selv, der absolut retfærdiggøre den høje pris. Her får du utrolig gennemført sexlegetøj med innovative features som f.eks. flex and shift samt opvarmet hoved. De er ergonomisk rigtig formede med silikoneoverflade er gør dem utrolig realistisk og glidevenlige. L’amourose har med serien her sigtet efter luksus-markedet. De går efter at konkurrere med produkter som fun factory, mystim, close2you, laid og we-vibe. De har udviklet vibratorer der dækker de vigtigste kategorier og udvalgt nogle lækre farver. Her får du virkelig nogle produkter til den kræsne bruger der kun vil have det bedste.

Hos L’amourose finder du alle de fede features og et par nye. De smarte vibratorer er alle lavet af silkeblød medicinsk silikone, og har kraftige vibratorer med opladelige batterier. Ved nogen af apparaterne får du endda en smart opladestation med, der gør det nemmere at lade dem op igen.

At de er ergonomiske og har stimulerende former behøves man knapt at sige, det giver nærmest sig selv. Men som noget helt nyt er der kommet noget de kalder “flex and shift”. Denne feature gør at vibratoren tilpasser sig din krop endnu bedre, og dermed giver en bedre stimulering.

L’amourose syntes dog ikke at én nyhed alene er nok. De har i nogle få af deres produkter indlagt varme, ja du hørte rigtigt, spidsen på deres Rouge modeller varmer op til omkring 40 grader. Dermed giver den en mere realistisk fornemmelse, da den ægte varer jo sjældent er kold. Når du tænder for vibratoren, så varmer den langsomt spidsen op. En feature der bestemt nok skal få mange fans.

L’amourose er for dem der vil have lidt ekstra og ikke har noget imod at betale for at få det bedste. Dog får du også valuta for pengene, da deres produkter lever op til prisen. Kvaliteten er i top og funktionerne er spot on.

Se alt det spændende sexlegetøj fra L’amourose i vores sexshop – TRYK HER

Er du forhandler så kig i forhandlershoppen under mærker, her har L’amourose sin egen katergori.