PlayCandi er for dig der vil have højeste kvalitet, lækkert og pirrende sexlegetøj med super smart og sjovt design. Et perfekt alternativ til Fun Factory.

PlayCandi SexlegetøjSkal det være sexlegetøj overtrukket med silikone, og af den lidt bedre kvalitet så skal du tage et nærmere kig på PlayCandi. Farverne er pastel og sort, så det henleder lidt til tanken om lækre bolsjer. Og det er stort set lige hvad det er for dem der vil have forrygende stimulering.

PlayCandi er produceret af Vibe Therapy der leverer noget af det bedste sexlegetøj du kan finde på markedet. Her får du helt og aldeles produkt af top kvalitet. De er overtrukket eller lavet af medicinsk silikone, der giver dig den bedste følelse når du bruger det. Den glatte silikone overflade er det meste glidevenlige materiale.

Serien de har skabt indeholder en brev vifte af forskellige produkter. Du får her både noget for ham og hende, der er et bred udvalg af vibratorer, anal plugs, penisring osv. PlayCandi giver noget til enhver lyst og gør det lidt bedre end de andre.

Deres variationer er giver alle lige det der skal bruge. Dette ses f.eks. ved deres anal plugs, hvor de har modeller i small – large. Her får du muligheden for at finde netop den rigtige størrelse i den farve du kan lide. Typisk får du ikke altid lige den rigtige størrelse med det rigtige udseende. Sådan er det ikke her.

PlayCandi er meget minded på anatomien og at deres produkter er ergonomisk rigtige. Du vil opleve at de her indarbejdet S-form i deres produkter, har buet spids til g-punkt stimulering og generelt runde former der føles rarest. Det giver dig som bruger en bedre og mere stimulerende oplevelse, hvilket gør at det bliver dit favorit-sexlegetøj.

Du finder det store sortiment fra PlayCandi i vores sexshop.
Vores forhandlere finder det naturligvis også i vores B2B shop.