Durex leverer noget af det bedste inden for glidecreme og kondomer i verden, dette ses tydeligt i deres glidecreme produkter, der lige er en tand bedre.

durex_glidecremeDe fleste af os kender Durex, ikke mindst fordi de har kørt med reklamer verden over for deres kondomer, der også er nogen af de bedste på markedet. Den succes har de bestemt forstået at følge op på ved glidecreme. Deres serie af produkter leverer fantastisk egenskaber med lang virkning. Deres produkter er hudvenlige og dermatologisk testet. Du kan her virkelig blot læne dig tilbage og nyde uden at spekulere så meget.

Deres serie indeholder både vandbaserede og silikonebaserede produkter, der hver for sig har helt specielle egenskaber. Skal du f.eks. have en god vandbaseret til dit sexlegetøj med silikoneoverflade, så er Durex Play Feel et fantastisk valg, der giver unikke glideegenskaber. Er du mere til en silikonebaseret, for at kombinere massageolie og glidecreme i 1, så er Durex Perfect Glide ikke til at komme uden om, den holder op til 3 gange længere, er ikke fedtende, duftfri, kan vaskes af med vand og kan bruges med latexkondomer.

Durex har en lang række varianter når det komme til glidecreme og alt efter om det er normal eller varmende effekt du søger, så finder du det hos Durex. Det dejlige ved Durex er kvaliteten altid er i top, uanset hvilket produkter du vælger.

Som noget nyt er de desuden begyndt at trykke varebeskrivelse / varedeklaration på dansk. Det betyder for dig som forhandler at du ikke længere skal sætte mærkater med dansk oversættelse på længere. En lækker feature der også gør dansk nemmere at præsentere på hylderne i Danmark.

For at købe en af de spændende produkter fra Durex skal du blot besøge vores sexshop www.sexshop2000.dk. Er du forhandler så går du som sædvanlig blot til vores b2b shop, her finder du alle produkterne fra Durex.

2 thoughts on “Durex Glidecreme

Comments are closed.