Så nærmer vi os snart den kolde tid og de frække produkter der matcher årstiden er på vej ud på hylderne allerede nu. Gør den kolde tid lidt varmere med noget lækkert og erotisk.

Op til jul kommer der altid en lang række produkter der matcher årstiden. For dem der godt kan lide at gøre tingene lidt frækkere, er det en god undskyldning for lidt nyt. Vi har allerede fået de første frække juleprodukter i butikken og der kommer mere endnu.

glidecreme og massageolieSom startskud er der kommet et par lækre massage olier. De 2 varianter har dufte der passer til juletiden, dog kan de naturligvis bruges hele året rundt. For dem der er til æble/kanel eller chokolade/marcipan har vi det helt rigtige. De 2 varianter er begge drøje med langvarig effekt. De kan vaskes af med vand og fylder rummet med en lækker duft.

Med duftende massage olie er der lagt op til en erotisk aften. Dog kan det være nødvendigt med lidt ekstra krydderi, og her har vi et super flot nissepige kostume. Det forførende nissepige kostumekostume består af en bustier med matchende g-streng. Der er strømpeholdere og stropperne er justerbare. Den røde bustier er lavet af rød fløjl med hvide fjerkanter. Et virkelig smukt sæt til den feminine kvinde. Sættet føres i S – XL.

Som sagt er det kun toppen af isbjerget, der kommer en masse spændende nyheder der har relation til juletiden og der vil være produkter i endnu flere kategorier. Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev, så kan du følge med. De nævnte produkter kan allerede nu bestilles i vores shop, besøg evt. vores nyhedsside på www.sexshop2000.dk.

For forhandlere er produkter under vores b2b side, her kommer der også en kategorier kun med juleprodukter når vi nærmer os decemeber. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på email eller telefon.