Julekalender er for de fleste noget børn har, men her tager du fejl. Julekalender er bestemt også for de voksne, ihvertfald den frække udgave.

Den frække julekalenderJulen kan hurtigt gå hen og blive en hed og langt frækkere tid, ihvertfald hvis du anskaffer dig denne frække julekalender til din kæreste og dig. Den er fyldt med 24 små og store overraskelser i den frække retning.

Julekalenderen indeholder 24 små satinposer i hvid med røde tal på. Poserne indeholder hver deres lille frække overraskelse. Der er noget for enhver og hver dag vil der være en ny erotisk lækkerbisken. Kalenderen inderholder forskelligt inden for sexlegetøj, kondomer, glidecreme, lingeri, tilbehør osv.

Denne lækre pakkekalender består som sagt af 24 små satinposer der skal hænges op på den medfølgende snor. Hver dag tømmer du så en pose for dens frække indhold. Der lækre ved kalenderen er at den nemt kan genbruges næste år, og ikke nødvendigvis med noget frækt. Den giver mulighed for mange sjove oplevelser, ikke kun i år.

I pakken får du 12 små og 12 store satinposer, en snor på cirka 3 meter og en lækker rød kasse, de også kan tages fra (hvis der skulle være børn i hjemmet ). Lad jeres julemåned blive lidt sjovere og frækkere, med vores frække og erotisk julekalender.

Du kan allerede nu bestille den i vores sexshop, så er du sikker på at have den klar når 1. december banker på døren. Lad den kolde måned blive noget varmere og med afstand frækkeste måned i året. De små gaver kan jo klart bruges helt til påske.

For vores forhandlere vil julekalenderen naturligvis også være tilgængelig. Besøg blot vores forhandlershop og søg på julekalender. Der vil desuden løbende komme nye sjove juleprodukter i vores shop, så hold dig opdateret. Julen er ikke længere en måned hvor det kun er børnene der skal glæde sig.