Quest prostata vibrator er den perfekte stimulator til ham der vil have sublim stimulering af mellemkødet. Den lækre prostata vibrator er overtrukket med silkeblød silikone.

Denne vibrator er det perfekte stykke sexlegetøj til ham der vil give sig selv fantastisk anal stimulering. Det let buede hoved går ind og stimulerer p-punktet på helt perfekt vis. Vibratoren kan naturligvis også bruges af hende og vil også fungere rigtig godt til stimulering af g-punktet.

prostata vibratorVibratoren er lavet af ABS plast og overtrukket med lækker blød og realistisk silikone. Den bløde silikone er helt utrolig glidevenlig, den bør dog anvendes sammen med en god vandbaseret glidecreme.

Hvad gør denne vibrator ? En prostata vibrator går ind og stimulerer analt, den går målrettet efter mellemkødet der både hos ham og hendes fører til fantastiske orgasmer. Stimuleringen sker med den anatomisk korrekte form og den kraftige vibrator. Vibratoren har en stærk og støjsvag motor, der kan vælges mellem 10 forskellige styrker og programmer.

Anal stimulering er ikke kun noget for hende. Mange mænd tror at anal stimulering er noget der er tiltænkt kvinder, men også mænd kan have gavn af dette. Når mellemkødet stimuleres vil orgasmen blive langt kraftigere. Der er dog adskillige fordomme omkring dette tema for mænd, derfor gælder der her, PRØV DET.

Hvorfor silikone ? Materialet på denne vibrator er medicinsk silikone i enten sort eller blå. Grunden til at der anvendes silikone er at den er langt mere glidevenlig og giver en mere realistisk og stimulerende fornemmelse. Mere og mere sexlegetøj bliver lavet med silikone og grunden er den samme. Meget silikone er dog lidt sart når det kommer til glidecreme, her bør der anvendes vandbaseret.

Du kan købe Quest prostata vibrator i vores sexshop, sammen med det nødvendige tilbehør. Er du forhandler finder du produktet i vores B2B forhandlershop.

Har du spørgsmål til produktet så kontakt os endelig