Abierta Fina er lingeri for hende der godt kan lide at være lidt high-class og samtidig også pivfræk. Blonde lingeri med åbninger de rigtige steder.

abierta finaAbierta Fina er super lækkert og eksklusivt lingeri lavet af smukke blonder. Det er lingeri med eksklusivt og forførende udformning, således forbindes det frække med det eksklusive feminine. De har noget for enhver smag i mange spændende farver. Hvad end du kan lide en fræk body eller det skal være et sexet lingeri-sæt. Abierta Fina har netop det du skal bruge.

Det er ikke altid det bare skal være sødt og heller ikke altid lige råt. Abierta Fina forbinder disse to områder på bedste og mest forførende vis. Kan du lide blonder og har ikke noget imod åbne områder hvor du viser det meste essentielle til din partner, så skal du bestemt kigge nærmere på deres produkter.

Typisk er det flotte lingeri lavet af blonder og smukke detaljer og raffinerede små pynteting. Du ser en del af det smukke lingeri med similisten, pyntespænder osv. Derfor er det den bedste måde at blive frækt pakket ind på med go stil.

Vi har udvalget i vores online sexshop, men det kan naturligvis også findes i vores store butikker ved grænsen til tyskland. Vi har selvfølgelig prøverum hvor du kan se om det sidder godt på dig også.

Abierta Fina er fra Cotelli Collection og er af en meget høj kvalitet, der er kun brugt gode materialer og størrelserne følger de typiske europæiske mål. Du får kvalitets lingeri til en rigtig fornuftigt pris.

Du finder vores sortiment af Abierta Fina i vores sexshop TRYK HER.

Vores forhandlere kan naturligvis finde vores sortiment i vores B2B shop, hele udvalget ligger under mærker. Her finder du derudover også andre spændende mærker der er værd at kigge nærmere på. Har du/i spørgsmål kontakt os endelig.