Xpander serien er en række prostata stimulatorer der giver en enestående lækker massage af mellemkødet hos manden. Den perfekte stimulator til P-punktet.

Xpander Prostata StimulatorXpander X2, X3 og X4+ er hver for sig en unik stimulator til manden der vil give sig selv den lækreste prostata massage. Hvad end du vælger begynderversionen X2, den lidt mere avancerede X3 eller X4 med vibrator. Så vil du opleve en enestående lækker stimulering af mellemkødet.

Xpander har en åbning midt i selv stimulatoren der kan klemmes sammen. Den er lavet af blød silikomed, en form for silikone, der er dejlig blød og derfor er nem at håndtere. Når den er klemt sammen vil den være utrolig nem at indføre, hvor den så udfolder sin sande størrelse. Manden vil opleve at blive fyldt herligt ud og dermed få en langt mere intensiv stimulering.

Xpander stimulerer dog ikke kun indvendig, den har også en perineum pirrer, der giver en lækker stimulering udvendig af mellemkødet. Det er den samlede pakke der gør den så effektiv og sørger for utrolig stimuli.

Mulighederne er mange med Xpander, da du kan vælge hver en variant i forskellige størrelser. Her finder du netop den der passer bedst til dig, din anatomi og dine lyster. Ydermere kan du vælge med og uden vibrationer. For nogen vil det være et must med kraftige vibrationer. Her er X4+ det helt perfekte valg med sin udtagelige vibrator. Vibratoren har forskellige intensiteter der styres via lette tryk på knappen.

Xpander er lavet af en ny type silikone der kaldes Silikomed. Denne nye variant har nogle fordele frem for normal silikone. En af de mest nævneværdige er at den kan bruges sammen med silikonebaseret glidecreme, hvilket gør den mere alsidig. Silikomed er naturligvis lige så lækker blød og realistisk som normal silikone.

Sammen med en Xpander får du en smart opbevaringsboks, en guide og et VIP fordelskort. Bestil den i vores sexshop Sexshop2000.dk og få den leveret fragtfri.

Vores forhandlere finder den naturligvis i vores B2B shop.