Strap-on harness i ekstra luksus kvalitet til et bredt sortiment af forskellige dildoer. Det perfekte sexlegetøj til frække rollelege fra Fun Factory.

Strap-On Harness - Fun FactoryEn strap-on kan være utrolig fræk til mange ting. Uanset om det er til fetish, rollelege eller lesbisk samleje, så er en strap-on det du skal bruge.

For det meste er en strap-on et komplet sæt, evt med vibrator. Her er dildoen eller vibratoren sat fat på sit harness og kan i bedste fald justeres i størrelsen. Helt anderledes er det med dette lækre universal harness fra Fun Facotry. Her får du muligheden for at bruge en lang række dildoer og vibratorer.

Med dette universal harness kan du stort set sætte enhver dildo en ind med sugekop eller anden form for bred fod. Dette gælder naturligvis også vibratorer. Det kan klare dildoer op til 4,5 cm i diameter og det er nemt at skifte den.

Det smarte strap-on harness er lavet af blød denim der gør det utrolig komfortabel. Det har ekstra remme der sikrer stabilitet og komfort. Justeringen sker via kraftige D-ringe og er det kan justeres fra størrelse 34 – 44. Det bløde denim stof kan også nemt vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Frække sexlege til par og piger med strap-on.

Universal strap-on harnessFun Factory harness er perfekt til par der ønsker at bytte lidt om på rollerne. Her kan hun give ham en lækker og ekstra fræk anal-stimulering. Lige ledes er det også perfekt til pige/pige lege, hvor de ikke vil undvære penetration.

Der er også mulighed for ham at bruge det til en dobbelt penetration hvor han bruger både sin penis og en dildo til at stimulere vaginal og analt på samme tid.

Mulighederne er mange med dette harness og kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt.

Harness er lavet i en onesize der justeres fra størrelse 34 – 44. Du finder dette strap-on harness hos FeeBee.dk